18 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е все още в Риби, но до 14.05 ч. е без курс. Което означава, че трудно ще може да си осъществим плановете до тогава, без някакви корекции и компромиси. До този час денят е подходящ за усамотение, релакс, занимание с духовни практики.

Докато Луната е без курс не предприемайте пътуване или срещи, няма да ви удовлетворят, след като навлезе Луната вече в Овен – след 14.05 ч. вече може, ще бъдете по-удовлетворени и всичко с по-голяма лекота ще се случва.

Днес очакваме две важни астро-събития J

Първо: в 6.29 ч. сутринта Меркурий преминава в Риби до 6 март.  Меркурий в този знак е много образен, абстрактен и загадъчен. Паметта и мислите са силно зависими от емоциите. Малко е и двойнствен и разконцентриран, затова внимавайте при оформяне на документи и сделки, максимално се фокусирайте, когато предстоят важни дни и събития.

Второ: в 19.19 ч. Слънцето преминава от Водолей в Риби до 20 март. Настъпва мистичен и загадъчен период, когато се засилва интуицията и емоциите. Много ще бъдем податливи на настроенията, затова е важно постоянно да избягваме негативни мисли и информация.  Ще ни се удава да узнаваме тайни и загадки, да узнаваме повече за невидимия свят. Време за душевно пречистване, за приключване и подготовка за нов астрологичен цикъл, който ще настъпи с навлизането на Слънцето в Овен на 20 март в 18.17 ч. Тогава ще настъпи Пролетното равноденствие, идва астрономическата пролет и започва Новата астрологична година. Но, до тогава има още време, а сега честито на всички от зодия Риби – идва вашето време за изява и обновление.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:14-14:05 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!