18 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Събота и неделя ще минат под темата на пълнолунието в Близнаци, което ще бъде утре в 6.37 ч. сутринта.

От утре и Венера вече ще тръгне в ретроградна посока до 29 януари. В този период ще бъдат особено крехки и капризни взаимоотношенията и любовните връзки. Хората ще са обидчиви и от малки поводи, ще правят голям въпрос. Въоръжете се с търпение.

Днешният ден ще бъде доста активен и напрегнат поради предстоящото пълнолуние. И емоционален, дръжте под контрол взаимоотношенията и чувствата, не избързвайте да се обиждате, не правете крайни изводи, дайте шанс и на отсрещната страна да се защити и да изкаже своите доводи.

Ще има много срещи и разговори, активно движение и обмяна на информация. Само избягвайте следобедните часове от 15 до 18 ч., защото трудно ще се взимат решения и преценките ще са много замъглени.

Днес и утре, поради пълнолунието ще нараства и нервното напрежение, затова е добре да се щадите, пазете си здравето и нервите, не се натоварвайте с много работа. Сънят в тези дни може да е неспокоен.

Лунна диета! Лунна диета! Лунна диета!

Пълнолунието настъпва утре рано сутринта. Затова е добре да се проведе лунната диета 24 часа по-рано, преди точната фаза на пълнолунието както и на самото пълнолуние, т.е. утре.

Започваме лунната диета от събота сутринта и я продължаваме до вечерта на неделята.

Повече за лунната диета прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА! От 19 декември 2021 г. до 29 януари 2022 г. Венера е ретроградна. Ето повече инструкции за това ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел