18 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Важно е бързо да се осъзнаят новите граници и новите принципи на взаимодействие, които Сатурн във Водолей ни налага.

Луната е точно в знака Водолей и това много ще ни помогне да влезем в резонанс в много актуалната тема за личната свобода и за демократичните отношения.

Тези теми ще са пробудени от навлизането за три години на Сатурн във Водолей, който ще ни научи докъде е правилно да се простират личните ни граници и свободи и откъде започват чуждите права и свободи. Точно това е и смисълът на демокрацията, един от символите на Водолей. Да се осъзнава ясно този принцип, за да бъдат отношенията хармонични. През следващите три години ще се определят нови граници и нови правила в общуването. Много от паразитните и несъстоятелни връзки ще се разпаднат, защото Сатурн ще ни научи да мислим много трезво и реалистично. Ще се налага нов тип дистанция и нов тип общуване, с което май вече започнахме да свикваме.

Напомням, че утре е Ден без Богатство. Недейте да планирате никакви покупки, не е желателно да се плащат сметки и да се извършват финансови операции. Също такъв ден е и понеделник 21 декември.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв