18 ДЕКЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ранната утрин  от 6-9.30 че заредена с конфликти, нервност, нетърпеливост и раздразнителност от дребни житейски неща. Много е важно как ще реагирате, сдържайте гнева си в тези часове, защото това ще даде отражение на събитията за цяла седмица напред.

 Опитайте се да не се поддавате на тези енергии, за да не провалите успешния ден, който ви очаква след 12 ч.

Сутринта имаме кратък период на Луна без курс 09.22 ч. – 11.38 ч., която може да осуети действия и инициативи.

Започнете с важните неща едва след 12 ч. на обяд. Силният аспект на Марс и Плутон ще е в разгара си и днес. Затова остават в сила всички препоръки от понеделника за действие и проява на инициатива.

До края на деня времето е успешно, не пропускайте тази възможност.

До 22 декември, когато ще бъде пълнолунието в Рак и когато ще настъпи една от важните повратни точки за годината – Зимното слънцестоене, е много продуктивно и силно време за действие. Който иска да се развива и да залага нови програми в живота си, нека не пропуска тези дни.

Напомняне: На 18 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 19 декември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  19 декември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта    19 декември    и ще излезете от поста на   20  декември   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  09:22-11:38 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!