18 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Лъв, който е огнен знак. Като цяло на небето преобладава огнената стихия до 20 август.

Тя създава напрежение, противоречия, липса на разбиране, трудно ще се договаряме и ще доказваме правотата си. Всеки си отстоява своите искания и принципи, без да е склонен да приеме чуждо мнение.

Постепенно тази огнена енергия ще започне да затихва. На 20 август Меркурий преминава в земния знак Дева, а на 22 август Слънцето също преминава в Дева. До тогава, трябва да се внимава, защото „пожари“ и стресови ситуации ще носят много безпокойство.

Днес е 29 лунен ден, завършваме този лунен месец, утре ни очаква новолуние в Лъв.

Интересни послания ще има в този ден, следете ги, защото така ще разберете дали сте взели правилните решения. Ако денят премине спокойно и хармонично, отговорът е, че сте се справили.

Рано сутринта до 8.30 ч., както и от 14-16.30 ч. ще са важни часове, в които ще разберете тенденциите за следващите две седмици.

Венера и Уран са в хармоничен аспект в този ден, който ще който ще провокира спонтанни, неочаквани запознанства, както и нестандартно отношение към партньора, което ще освежи отношенията.

Днес не започвайте нищо ново, постарайте се да завършите започнатото. Не правете планове и не споделяйте идеите си. Този ден се смята за зареден с негативна енергия, затова не трябва да слагате началото на важни неща.

Не забравяйте, че това е най-подходящият ден за приключване, завършване, разплащане с дълговете, приключване със задълженията.

Почистете и изхвърлете ненужните вещи. Ако искате да приключите със стари и паразитни връзки, сега е точният момент.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв