18 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме напрегнато новата седмица. Денят е напрегнат, но същевременно носи и нови възможности. Зареден е с трансформираща енергия, която ни предоставя възможността да се премине през нея успешно. Събитията ще бъдат и пречистващи, освобождаващи и зареждащи с нови сили.

Луната все още е в Скорпион, ще провокира незабавно справяне с наболели финансови  и управленски въпроси. Добрата новина е, че може неочаквано да получите приятелска помощ и поддръжка. Оригинална идея и предложение, постъпили навреме, може да дадат съвсем друг ход на събитията, много по-позитивен и оптимистичен.

Окончателно днес ще разберем каква е била темата на това пълнолуние в нашия живот, поуките при всички положения ще са видими и много полезни. Ако се действа осъзнато и отговорно, ако прилагате повече самоконтрол, няма да позволите външна разрушителна енергия да се отрази негативно в живота ви.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.