18 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в зодия Рак, време е да се обърне повече внимание на дома, семейството, удобството и уюта.

Очаква ни позитивен и активен ден, не го пропилявайте в леност, не се пускайте по течението. Днес и в понеделник проявете максимална активност.

Продължава силната енергийна вълна от вчера. Остават в сила съветите да се прояви активност в сферата на обучение и повишение на квалификацията. Само трябва да се внимава при осъществяване на контакти и при водене на разговори, да не се проявява прекомерна осъдителност, саркастичност и раздразнение.

Следете каква информация получавате днес. Тя ще е важна, многостранна и дългосрочна. И това, което виждате и чувате, ще има и друг, дълбок смисъл, който ще се разгърне по-късно.

Днес е ден „без богатство“ – затова се въздържайте от големи покупки. Отбележете си, че и на 20 април също е такъв ден, не планирайте големи плащания за тогава.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв