18 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес се сформира хармонична конфигурация на небето между Меркурий, Венера и Марс, която ще е в сила до 21 април. В този период се препоръчва да се направи щателна профилактика на взаимоотношенията, връзките и общуването.

Предоставя се благоприятна възможност да ги подобрите, да внесете яснота и да неутрализирате различията. Особено сега, в тази усложнена обстановка не допускайте недоразумения и отчуждение, особено с близките и хората на които държите.

Луната днес и утре е в Риби – в тези дни човек е податлив на внушения, емоциите са водещи. Внимателно да се подбират средата и заниманията, опасно е да не се поддадете на негативност, която да събуди чувство за малоценност.

В 8.37 ч. Венера и Меркурий са в точен хармоничен аспект, който ще провокира нови приятелства и връзки, този аспект провокира, събужда остроумие и добър вкус. Отличен аспект за всякаква творческа работа. Тези дни са подходящи  за обучение и саморазвитие.

Напомняне: На 18 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 19 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 19 април, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 19 април и ще излезете от поста на 20 април след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв