18 АПРИЛ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Динамиката на събитията е голяма, трудно ще се удържат дадени събития. Вършете само това, в което сте уверени, имате опит или знания. За всичко останало се допитвайте, вслушвайте се в опита и съветите на околните. Защото недостатъците лесно ще се забелязват.

Намираме се точно преди пълнолуние във Везни, което ще бъде на 19 април в 14.13 ч.
Използвайте максимално тази приливна вълна да доведете започнатото до успешен край. Разбира се, пълнолунието носи и много напрежение, нервност, може да провокира и конфликти. На изпитание ще са подложени всички партньорски отношения, любовта, семейни и бизнес-отношения.

Днес и утре, както и до края на април ще трябва много да се внимава, защото промените и разривите ще идват почти мълниеносно.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

Наближава пълнолуние и с него и вълшебната и полезна лунна диета. Луната отговаря за храненето и грижата за здравето. Ако поне в тези два дни в месеца – на пълнолуние и на новолуние проведете лечебно гладуване или здравословна диета, ще поддържате своето здраве и физическа форма.

Започваме от СУТРИНТА НА 19 АПРИЛ до СУТРИНТА НА 20 АПРИЛ.

За по-напредналите в гладуването или диетите часовете може да ЗАПОЧНЕТЕ ОЩЕ ОТ СУТРИНТА НА 18 АПРИЛ и да продължите до ВЕЧЕРТА НА 20 АПРИЛ.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!