17 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес вече Меркурий силно е забавил своята скорост и се приготвя утре да тръгне в ретроградна посока. В такъв ден се струпва огромно количество работа, която непременно трябва да се свърши, догонват ни отлагани срещи и задачи. Максимално се фокусирайте и гледайте повече неща на приключите.

Луната е в Телец и от много рано сутринта до 10 ч. ще е в съвпад с Уран, което ще предизвиква сприхаво и припряно настроение. Бързо може да се възпламеняват конфликти, особено сред близкото обкръжение. Не се вглеждайте в дребните неща и не губете време в безсмислени конфликти.

След 10 часа времето става доста по-спокойно и продуктивно.

За утре нищо не отлагайте за след 15 ч., защото времето отново няма да е ефективно, Луната ще бъде без курс, т.е. без мажорни аспекти с другите планети и това пречи на реализацията на замисленото.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел