17 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е пълнолуние в Стрелец. То настъпва в 11.32 ч. в 26-тия градус на зодия Стрелец. Това пълнолуние благоприятно ще активизира темите свързани с обучение, квалификация, различни делови пътувания, туризъм и реклама. Очаквайте закономерно приключване на вече започнати преговори, сега ще видите реалните резултати от положени в миналото усилия.

За да премине спокойно това новолуние – трябва да държите самолюбието и егото под контрол.

Обърнете внимание, че веднага след този час до 19.14 ч. Луната ще бъде без курс.

Дано да не ви е омръзнало от тези постоянни предупреждения за това явление на Луната, но ще забележите, че това е специфичен период, в който нищо заложено тогава, не се развива добре в бъдещето. Особено днес, на пълнолуние, трябва много да сте внимателни в тези часове, защото може да кажете или направите това, което не трябва, което ще ви дискредитира и усложни живота ви.

При шофиране и боравене с инструменти – също да се внимава, защото пълнолунието дава припряност и нервност, а Луната без курс добавя разсеяност и може да се получи неприятна комбинация.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  11.32 ч. – 19.14 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв