17 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в комуникативните и любознателни Близнаци.

Това е общителен знак, свързан с интелектуалната въздушна стихия.

Добре ще се отдава всякаква работа свързана с кореспонденция, образование и обучение. Всичко, което е свързано със срещи, разговори, подписване на договори и документи, ще се отдава бързо и с лекота.

Денят е хармоничен, аспектите хубави – възползвайте се максимално от този ден да си свършите максимално количество работа.

Рано сутринта Марс и Венера са в хармоничен аспект с Луната. В този ден може много бързо да се свърши голямо количество работа.

Това е и последният ефективен ден, когато може да се приключат успешно започнати проекти, защото в понеделник на 20 юли ни очаква новолуние в Рак. До тогава трябва да се приключили старите инициативи и поетите ангажименти.

Не отлагайте нищо за утре, защото денят няма да е ефективен до 17.25 ч.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв