17 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес настъпва пълнолуние в Козирог.

В  00.32 ч. ще е затъмнението в 24° 04′ Козирог, а точната фаза на пълнолунието в 00.39 ч.

Лунното затъмнение в съединение с Плутон усилва емоциите, възприятията, активизира действията и решенията. Лунното затъмнение ни дава възможността да приключим дадени действия и обстоятелства. Да видим ясно това, от което искаме да се освободим завинаги. Да приключим със стари проекти, с отживели отношения, да надживеем стари модели на поведение.

Това затъмнение ще даде добри отправни точки да прегледаме и анализираме своите семейни и родови отношения, начините ни на работа, източниците на доходи.

Ясно ще се видят всички несъвършенства, които можете да поправите, и новите градивни посоки, в които да тръгнете.

Отново си напомнете, че сега не е добро време да отговаряте на провокации. Запазете максимално спокойствие, наблюдавайте, анализирайте. След 2-3 дни, когато бурята от емоции стихне, ще можете да видите нещата в реалните им граници.

А, след 5 август вече може да започнете реални действия по важни изменения в живота ви.

Обърнете внимание, че до 12.20 ч. Луната ще е без курс, до това време и въздействието на пълнолунието и затъмнението ще са много силни. Може да извършите големи грешки ако предприемете някакви действия в този момент.

ЛУННА ДИЕТА!!! ЛУННА ДИЕТА!!!

Започваме лунната диета от 16 юли след 12 ч. на обяд до 12 ч. на обяд  на 17 юли.

За по-издръжливите се препоръчва диетата да продължи поне до 18 ч. на 17 юли. Повече за лунната диета прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 12.20 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв