17 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е точният аспект между Слънцето и Нептун, които са в опозиция. Емоциите днес ще са водещи, този аспект ще се отрази на първо място във взаимоотношенията, може да възникнат нелепи недоразумения, обиди, неразбиране. В това число и двойнствени ситуации, измами и измени.

Вечерта тази нептунова тема ще бъде подчертана и от Луната, която ще бъде в конфликтен аспект с Нептун.

Затова днес не се препоръчват да се водят разговори за любов, приятелство или партньорство, не си уточнявайте отношенията, защото може да се усложнят повече. И двете страни няма да имат ясна представа какво точно искат и как да го постигнат. Не си насрочвайте и срещи, защото може да се усложнят отношенията или неправилно да изтълкувате нечие поведение.

Цялата тази нептунова омая, фантазии и илюзии могат да бъдат добре отработени чрез общуване с изкуството, творчески занимания, четене на психологическа литература, романтични романи или поезия. Може чудесно да релаксирате с музика, посещение на СПА-процедури или просто взимане на продължителен душ или вана с ароматични масла.

Погрижете се за себе си, починете си, оставете проблемите поне за малко, ще се справите с тях в следващите дни.

За утре: правете планове за след 11 ч., до тогава времето няма да е ефективно.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.