17 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Нека всички ние да сме изпълнени винаги с вяра, надежда, любов и мъдрост.

Добрата новина е, че днес има силен хармоничен аспект на Слънцето с Плутон, който ще ни фокусира в деловата сфера, в бизнеса и взаимоотношенията с колектива. Ако се наложи да се взимат решения, да се проявява воля и смелост, това ще стане спонтанно и по-голяма лекота от обикновено. Той ще е в сила до 20 септември.

Днес ни очаква интензивен и напрегнат ден. Най-много трябва да се внимава в партньорствата, любовта и взаимоотношенията.

Сутринта може да усетите неувереност и спадане на силите и мотивацията. Затова не трябва да се напрягате особено с несвойствени неща.

В 9.15 ч. Венера и Сатурн са в точен напрегнат аспект, не позволявайте да ви се затвори сърцето, не се обиждайте и не бързайте да си правите заключения. Временното хладно и дистанцирано отношение не трябва да ви демотивира и отчайва, изчакайте търпеливо да отмине тази вълна. Другата седмица също има напрегнат аспект на Венера, този път с Уран – това ще бъде на 23 септември. Ако сега позволите отношенията да се усложнят, то другата седмица може да има неприятна развръзка.

Вечерта след 17 ч. нараства нервното напрежение и конфликтността. Внимавайте особено в семейна среда, може да възникнат разногласия и обиди.

За утре правете планове само до 12 ч., след това Луната вече ще е без курс до края на деня и няма да може да се реализират добре намеренията ви.

Напомняне: На 17 септември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 18 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 18 септември, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 18 септември и ще излезете от поста на 19 септември след 6 ч. сутринта.
Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел