17 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Обърнете внимание, че до 14 ч. остават в сила предупрежденията от вчера – да не се започва нищо ново и да се пречисти пространството.

В 14.01 ч. вече настъпва новолуние в 25 ° Дева.

Енергията на това новолуние ще ни даде възможност да въведем ред и порядък в живота си. Особено в тези начинания и дейности, в които вече е настъпил хаос. Всички нереалистични планове, раздути идеи и фантастични очаквания, ще бъдат с кротост и смирение приземени. Реалистичният подход ще се отдава с лекота и без съжаление, ще бъдат изоставени неудачните идеи и неуспешните стъпки.

Новолунието ще даде възможност да се разрешат важни въпроси с инстанции, служби и началници. Дава се възможност да се вземат много конструктивни решения. Особено ако спазвате субординацията, ако се съобразявате с правилата и спазвате нужната дисциплина, може да се постигнат много удовлетворителни резултати.

Това новолуние ще даде възможност да се започнат нови диетични и оздравителни програми, нов начин и стил на здравословен живот. Това е една от любимите и най-силни теми на зодия Дева. Ще станат актуални и темите за грижа към подчинените или членовете на семейството, както и към домашните любимци.

Обърнете внимание, че ще има интервал на Луна без курс 14.42 ч. – 21.57 ч. , когато не се препоръчва да се предприемат важни неща, въпреки че вече ще е настъпило новолунието.

Най-добре изчакайте утрешният ден, вече да е започнала да нараства Луната, за да има повече сила и мотивация за действие.

След настъпването на новолунието вече е време за съставяне на нови планове, за обмисляне на бъдещето, за писане на желания.

Повече за новолуние в Дева може да прочетете ТУК

Който не е запознат с техниката за писане на желания, може да прочетете за това ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 14.42 ч. – 21.57 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!