17 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с много енергия, денят е благоприятен и продуктивен.

Слънцето и Марс днес и утре са в точен хармоничен аспект. Той ще даде много ентусиазъм и сили.  Тези две планети си дружат по огнена енергия, Марс дори се нарича „оръженосеца на Слънцето“. Целите ще се виждат много по-ясно, бързо и динамично ще се направят и планове за действие.

Това, което сме замислили, днес и утре ще може да се реализира или поне да се стартира. Увереност, предприемчивост, решителност – сега те се усилват и помагат да се придвижат различни ситуации и теми, които дълго време са били неподвижни.

От сутринта до 16 ч. са най-благоприятните часове. След това до края на вечерта настроението не е стабилно, може да възникне раздразнителност и неудовлетвореност от различни ситуации. Ако вечерта вече не се чувствате във форма, недейте да се насилвате. Утре денят също ще е динамичен и резултативен.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.