17 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Сериозен, напрегнат, трансформационен аспект има днес в 15.09 ч. между Слънцето и Плутон. Възможно е да има конфликт на интереси, ще се наложи да се съобразявате с нечия воля и поставени сериозни условия. Както и вие самите може да се наложи да влезете в сериозни житейски роли и да управлявате повече власт и контрол.

Внимавайте само да не бъдете въвлечени в задкулисни истории, тайни интриги и машинации, не се захващайте за отношения или бизнес с хора, които не познавате добре.

Този аспект винаги успява да извади от нас огромно количество енергия и винаги след него успяваме поне нещо да променим, особено това, което не харесваме.

Особено силно ще бъдат въвлечени във важни житейски обстоятелства Везни, Козирози, Овен и Рак. Както и тези, които имат такъв аспект в хороскопа си. Неговото влияние ще продължи до 20 октомври.

Днес не провеждайте никакви разговори и действия на тема финанси, не правете големи плащания, защото е ден БЕЗ БОГАТСТВО.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел