17 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След навлизането на Луната в Скорпион в 8.07 ч. ще осъзнаем истинската сила на това новолуние във Везни, което настъпи вчера късно вечерта.

Не си отслабвайте вниманието, аспектите са все така напрегнати. Припомнете си всички предупреждение от предходните два дни и не допускайте грешката днес да ги пренебрегвате, не действайте спонтанно.

Отново напомням, обмислете всичко, не се поддавайте на провокации, не водете спорове и идеологически битки. Защото всички тези сили ще отидат напразно, без да постигнете резултат.

Днес и утре ще са също напрегнати и кризисни дни, ако до момента е имало скрити напрежения или конфликти, Луната в Скорпион ще ги провокира и ще ги изкара на повърхността. Затова бъдете подготвени. Бъдете гъвкави, следете информацията и тенденциите, не избързвайте с решения и действия. Вслушвайте се внимателно в интуицията си.

Особено внимателни към себе си и околните трябва да бъдат споменатите вчера зодиакални знаци: Овен, Везни, Рак и Козирог, защото върху тях ще бъде най-силен натиска на аспектите, те ще бъдат подложени на трансформации и промени. Дори и да няма реални събития, на вътрешен план може да изживеят кризиси и да се чувстват много психически и емоционално затормозени.

Може да се фокусирате върху обмислянето на бъдещите ви планове. Днес през целия ден все още може да пишете и своите желания по новолуние.

Повече за новолуние във Везни прочетете ТУК

За практиката: „Писане на желания по новолуние“ може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 08.07 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел