17 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ден на голяма активност,  общуване, преговори и уточняване на бъдещи действия.

Днес и утре са успешни дни от тази седмица, затова максимално ги използвайте.

Луната вече е в Близнаци и дава онази гъвкавост, бързина и дори ловкост и хитрост, която липсваше в предходните два дни.

Денят постепенно ще набира ускорение и вечерта след 17 ч. до края на деняще бъде особено продуктивна.

Всичко ще върви бързо и лесно и ако имате занемарени неща, особено свързани с ходене по институции, инстанции, болници, прегледи, сега е времето да го задействате.

 Ще забележите, че част от темите, които бяха активирани от това важно пълнолуние в Овен, сега вече влизат в пълна сила. Само напомням, че това пълнолуние отвори много нови житейски теми. Предишните периоди са  вече в миналото. Някои от тях тихо са приключили, но други теми се затварят с „гръм и трясък“. Важното е да не се бавите с действията, не се страхувайте. Това са закономерни процеси.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел