17 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече премина в Дева, днес и утре темпото ще е много натоварено, много работно и прилежно.

Днес рано сутринта ще се появят множество дребни ангажименти, които бързо трябва да свършите, за да може да се съсредоточите върху по базовите неща за деня.

От рано сутринта до към 10 ч. може да се появи раздразнителност и липса на разбиране от околните, но към обяд вече настроението се подобрява и увереността се завръща.

Избягвайте дребните пререкания до обяд, защото много ще ви разсеят и изтощят.

От вчера Венера вече е в оптимистичния, огнен и закачлив знак Стрелец. Отношенията стават много по-леки, откровени и спонтанни. Изчезват съмненията и обвиненията, всички ще усетят тази лекота. Дори и в общуването със самия себе си.

Днес след 10.43 ч. и Меркурий навлиза в Стрелец до 7 декември. Това е отлична новина, защото общуването става спонтанно, леко, откровено. Това е отличен период за всички, които се обучават и преподават, както и за работещите в правната система, рекламата, издателския и преводачески бизнес.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.