17 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни напрегнат ден. Марс и Уран са в опозиция в 13-тия градус на оста Скорпион-Телец. Напрегнат, нехармоничен аспект, който може да премести огромни земни пластове и да донесе много промени през следващите дни в съчетание със затъмнението.

Това е конфликтен, травматичен аспект, затова бъдете много внимателни какво предприемате днес. Да се внимава в общуване, шофиране, при работа с електроприбори, машини и инструменти.

Нервност, нетърпеливост и лесна избухливост ще пречат на взаимоотношенията.

В този ден ще се усети много силно нуждата от свобода и независимост и тя ще се отстоява доста ожесточено. Тази независимост може да бъде както в личен, така и в служебен и социален план.

Предпазвайте се от импулсивни решения и действия, особено ако са взети в състояние на афект. Те най-вероятно няма да бъдат достатъчно верни и надеждни.

Луната е в Телец и във вечерните часове е също в напрегнат аспект със Сатурн. Има вероятност да се появят трудности и ограничения от различен характер. Ще трябва да се преодоляват нечии съпротиви.

Неподходящ ден за срещи и разговори, не водете разгорещени разговори, защото много бързо може да се излезе от равновесие и да се стигне до непримирима, конфликтна зона.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел