17 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Каквото може да свършите бързо до 10 ч. – направете го, защото само следва дълъг период на Луна без курс, когато събитията ще си се развиват по тяхна незнайна логика и много трудно ще може да се спазват обещания и фиксирани параметри.

До 18.30 ч. ще има голяма разсеяност и нервност, трябва да се контролират действията и изказванията. Може да има дори злонамерени провокации, на които не трябва да се реагира рязко.

Днес е финалната опозиция на Меркурий с Уран, която ние вече сме преживели на 7 и 20 октомври. Затова очаквайте отново да се събудят темите и напреженията, които евентуално сте имали тогава. Отново ще трябва да се преразгледат отношения, проблеми свързани с финансовата тема, с обучение или с работа.

Този път вече ще има реални резултати, които най-вероятно ще си проличат след 19 ч. вечерта или директно утре.

Внимавайте при шофиране и при работа с машини и инструменти, особено с електричество, с интернет и с компютри също може да се получат проблеми и аварии.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 09.55 ч. – 18.36 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

 • mishell.nikleva@gmail.com
 • тел: 0899 38 99 99
 • тел: 0887 20 42 34

 • 5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


  ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

  Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

  Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

  Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

  С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

  Мишел


  5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв