17 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят ще донесе видими ползи, ако се фокусирате върху недовършени семейни ангажименти. В отношенията също ще се наложи да внесете някакви корекции – в положителен план, разбира се.

Първата половина на деня до 12 ч. ще изисква повече усилия и по-голяма концентрация, особено в сутрешните часове до 11 ч. След 12 ч. настъпва по-хармоничната и спокойна част от деня. Тогава ще успеете по-добре да си починете и разтоварите. Всички ограничителни ангажименти вече ще са отминали.

Заредете се със сили и се постарайте да си направите план за идната седмица. Остават още три дни в ретро-Меркурий, до сряда включително гледайте да сте приключили с изоставени дела и ангажименти. В това число ако се обучавате, направете преговор и си научете пропуснатото, това е много подходящ период.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  22.16 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!