17 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Риби и емоциите ще са преобладаващи. Особено в часовете от 10-12 ч. всичко ще се възприема силно преувеличено и болезнено. Не приемайте всичко за „чиста монета“.

От днес вече ще се възстановяват проблемни взаимоотношения, ще се подобрява микроклимата в любовта. Венера от вчера тръгна в директна посока и общуването в любовта и бизнеса ще се подобри.

Най-сетне ще се задвижат служебни и лични отношения, които поради ретроградността са били преустановени или влошени.

Този процес на обновяване няма да върви толкова бързо и резултативно, както очакваме, защото от днес след 3.27 ч. през нощта Меркурий започва своето ретро движение до 7 декември.

Меркурий ще забавя, усложнява и обърква комуникации, договори, пътувания и сделки. Не купувайте имоти, не подписвайте договори и не сменяйте работа до 7 декември.  Защото няма да е трайно и удовлетворително.

ВАЖНО! От 17 ноември до 7 декември 2018  Меркурий е ретрограден. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!