17 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Ще забележите особено ускоряване на всички дейности и процеси с наближаването на пълнолунието утре. Денят е достатъчно ползотворен и ефективен. Направете усилия, за да задвижите тези неща, от които очаквате да се развиват стабилно в бъдещето.

Внимавайте само да не се увлечете прекалено по дребни детайли, които само ще ви забавят, а няма да имат никакво значение в бъдеще. За да успеете, ще трябва да гледате малко по-мащабно, не издребнявайте и не критикувайте прекалено, това може да ви отклони от пътя.

Хубав тонус на събитията ще се задава от точният хармоничен аспект на Меркурий с Уран, който ще ускорява събитията и ще изостря блясъка на ума. Ще идват точните хора, мисли и идеи, които в момента са необходими.

Слънцето и Плутон ще са в точен аспект утре, който ще окаже много благоприятно въздействие за активизиране на нужни промени и трансформации.

Целият ден е с благоприятна финансова активност, може да се фокусирате в това направление, за да имате добри постижения в бъдеще.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.