17 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Козирог, настройва ни на делова вълна. Ако успеете да се концентрирате върху най-наложителното ще получите добри резултати.

Аспектите  са хармонични до края на деня.

В първата половина на деня, действията ще са доста динамични, гледайте да не пропуснете важна информация. Не се разсейвайте с негативни новини и чужди житейски сценарии. До 19 март включително не трябва да допускате да ви завладее страх и песимизъм.

От  15 до 21 ч.  заложете не само на своите знания и умения, но и на дипломатичен подход. В никакъв случай не настоявайте и не влизайте в пререкания. Оставете направеното от вас да бъде оценено, а това ще стане като запазите спокойствие и не искате признание тук и сега.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел