17 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Използвайте максимално хубавата динамика създадена от аспектите. Ретро Меркурий е в хармонична конфигурация и аспекти с Плутон и Марс. Дава ни се прекрасна възможност да довършим пропуснатото. В това число и да научим и усвоим окончателно знанията, които ни трябват. Вложете повече усилия в тази насока, да си набавите пропуснати знания и да си свършите или поправите поизоставена работа. Ще имате усещането, че този път всичко става с бързина и лекота. Сякаш някой, от невидимия свят ще ви помага.

До пълнолунието във Везни, което ще бъде на 21 март, точно в деня и на Пролетното равноденствие, ни очаква относително стабилен и продуктивен период, в режима на ретро-Меркурий, разбира се. Не трябва да се забравя за неговото специфично влияние, т.е. – не започвайте нови неща, но смело довършвайте вече започнатите.

Напомняне: На 17 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 18 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 18 март, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 18 март и ще излезете от поста на 19 март след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 02.58 ч. !!!
Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!