17 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с хармоничен и силен аспект между Слънцето и Плутон, който ще е точен в 12.45 ч. Той ще ни направи по-силни, смели, предприемчиви и способни да носим отговорност. За всички, които управляват колективи или самите те се намират в колектив, ще е важно време за пренастройка на отношенията. Не се притеснявайте да вземате важни решения и да носите отговорност за тях.

Той вече е задействал своите трансформиращи, мощни сили и ще е активен до 20 май.

Днес е специфичен ден, в по-голямата си част от деня Луната е без курс 09.23 ч. – 15.45 ч. , непременно отбележете това и внимателно си подбирайте ангажиментите, не взимайте важни решения в този интервал, защото няма да са правилни. Отложете и сериозните срещи и разговори – защото няма да получите желания резултат, а дори и нещо да ви обещаят, то няма да се изпълни.

Едва след 15.45 ч. вече може да действате смело и уверено, да взимате важни решения, които най-вероятно ще се наложат, заради силното влияние на планетите.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 09.23 ч. – 15.45 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв