17 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Слънцето и Юпитер са в точен хармоничен аспект в 19.40 ч. Това са двете планети, които носят жизнерадост, оптимизъм, разширение и нови перспективи.

Помощ и стабилизация, прозрения как трябва да се действа в бъдеще – особено силни в това направление ще са сутрешните часове до 11 ч. и след това вечерните, след 17 ч.

Непременно проявете повече внимание към постъпващата информация и нови възможности. Не стойте безучастни. Дори и в почивен ден, в неформална обстановка, може да се положат усилия за бъдещето.

Обърнете внимание, че има голям интервал на Луна без курс от 11ч. до 16.37 ч., когато не трябва да се предприемат важни стъпки, не отговаряйте на оферти и предложения.

Ще се наложи да се взимат решения и да се предприемат действия в часовете от 17-19 ч., трябва да се внимава в избора, който се прави, защото това ще даде сериозен отзвук и продължителна тенденция за следващите седмици.

Напомняне: На 18 май е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  19май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   19 май, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 19 май  и ще излезете от поста на 20 май след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  11.01 ч. – 16.37 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел