17 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес ни очаква много хубав ден, запазете си темпото от вчера, както и осъзнатостта.

Продължавайте по своите амбициозни задачи, защото деня е подходящ за това.

Луната вече е във Водолей и активира чувството за свобода и разкрепостеност, появява се повече оптимизъм, лекота и желание за работа в екип. Най-печеливши ще са новаторските и оригинални идеи, затова не се притеснявайте да ги предложите и приложите.

Непременно обърнете внимание на темите за обучение, съвместни проекти, бъдещи прояви. Помислете за своите пътувания, както и за контактите с бизнес-партньори и приятели. В това число и за връзките ви в чужбина. Всички тези теми се раздвижиха благоприятно още от началото на седмицата поради пълнолунието в Стрелец, но сега вече ще се разгръщат ефективно до сряда другата седмица.

Все още трябва да внимавате да не попаднете в плен на илюзии и заблуди, затова много внимателно проверявайте всяка информация и предложение. Непременно проверете дали не се отклонявате от избрания ви път. Не допускайте да ви „откраднат“ от времето, следете за най-важните си приоритети.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.