17 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес все още Луната е в Дева, отлично време да се поработи здраво, да се отметнат стари задачи и да се разчисти пътя за новите неща и начинания, които ще могат да се активират едва след 24 юни.

Бъдете по-търпеливи и не допускайте да ви предизвикат в обедните часове от 12-14 ч., защото може да се прояви неустойчивост или емоционална зацикленост, която да ви отклони от програмата ви. В тези часове може да има разногласия, разсеяност, дори загуба на документи и неправилни действия.

Късно вечерта също трябва да се внимава, след 20 ч. може да настъпят недоразумения, преценките ще са грешни, ако се опитвате нещо да работите или учите, може дълго време да не се ориентирате правилно. Внимавайте с алкохола, защото той още повече ще допринесе за объркването, а и ще ви действа много депресиращо.

Постарайте се днес да не подписвате документи и да не водите разговори, в които става въпрос за пари. Не правете големи плащания или покупки. Денят не е благоприятен да се дават големи суми пари, защото трудно след това ще си ги възстановите.

Това не засяга покупката на храна или гориво, както и джобните пари за децата. Нито дребните монети или суми дадени като дарение на някой нуждаещ се. Винаги може да се дарява, особено ако това идва като порив от сърцето ви.

С една дума, спазвайте препоръките за „ден без богатство“, но не изпадайте в крайности или фанатизъм.

На 17 и 19 юни е ден „без богатство“ – въздържайте се от големи покупки, не плащайте големи сметки, не договаряйте сделки.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел