17 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Очаква ни чудесен, динамичен ден! Все още сме под благоприятното и вдъхновяващо въздействие на аспектите от вчера. Днес в 10.58 ч. Меркурий е в точен хармоничен аспект с Нептун. Чудесно време за творчески проекти, за сърдечно общуване, интуитивен подход към произтичащото, както и за обучение.

За тези, които са решили да си почиват, това ще бъде приятен, вдъхновяващ ден, с много приятни преживявания и интуитивни прозрения. Общуването със семейството и с близки, добронамерени хора ще има силно лечебно въздействие.

Ролята на планетата Нептун се засилва, защото утре тя ще е в точен хармоничен аспект със Слънцето.

За понеделник направете своите делови планове едва за след 14.30 ч., защото дотогава Луната ще е без курс и времето няма да е ефективно.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.