17 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е успешен и благоприятен до 14.04 ч., след това Луната вече ще е без курс и не трябва да се предприемат важни действия, срещи и разговори.

Внимавайте ако ви се налага точно тогава да шофирате и да работите с машини и инструменти.

В неделя очакваме точен напрегнат аспект между Слънцето и Плутон, който ще създаде напрегнати и критични ситуации в най-актуалната и наболяла към момента тема.

За всеки тя ще бъде лична и индивидуална в зависимост от личния хороскоп.

Влиянието между Слънцето и Плутон показва, че може да намерим сили да се трансформираме, да намерим вътрешни сили и смелост да свършим това, което не сме успявали до момента.

Но може да се допуснат грешки и да останем съвсем без енергия и дори без ресурси, в това число и финансови.

В момента все още Слънцето се намира в зодия Рак, което означава, че голяма част от времето и финансите отиват за дома, семейството, родителите и децата. Трябва внимателно да се разпределят средствата, не вършете нещата необмислено, спонтанно или „на автомат“, защото в края на седмицата може да се окаже, че сте останали без сили, без нерви и без пари. Това разбира се, е най-крайното проявление, до което може и да не стигнете, ако внимавате.

Вечерта след 21.39 ч. Слънцето вече навлиза в Скорпион и там ще се намира в неделя и понеделник. Тези дни ще са динамични и напрегнати, ще трябва да се взимат решения и да се свършват бързо спешни задачи и ангажименти.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 14.04 ч. – 21.39 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел