17 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Риби и до 13 ч. ще е в съвпад с Нептун, планетата управляваща този знак. Отделете това време за релакс, за духовни практики, творчески занимания, разходки, СПА-процедури и други лечителски действия за тялото и душата.

В този период ще се засили интуицията и емпатията, добро време за споделяне и приемане на добронамерени приятелски и професионални съвети.

За по-активни дейности и взимане на трезви решения подхождат часовете след 15 ч. до края на деня.

Най-важният аспект за деня е сформирането на квадратурата между Юпитер от Водолей и Уран от Телец. Този аспект ще задвижи важни финансови, политически и икономически процеси. Ще се отрази на големите финансови сделки, на фондовата борса, ще се появят нови структури, нов подход в упоменатите сфери.

Това е време на промяна на личните цели. Този аспект ще създаде благоприятен фон до края на януари. Сега е време да се преразгледат личните перспективи и задачи, да се поставят високи цели. Отлично време за обучение, в това число онлайн или в нови, прогресивни науки и технологии. Всичко, което се научи в този период или се предприеме като нова линия на развитие, ще дава добри резултати в бъдеще.

Това ще засяга и политиката, работещите на важни високи позиции. Този аспект ще даде нови научни открития и бързото им внедряване.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел