17 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Телец. До края на деня тя ще е в напрегнати аспекти първо със Сатурн, а вечерта и с Уран. Може да възникнат ограничения, откази, забавяне на започнати вече проекти и поети ангажименти. Вечерта неочаквани обрати и конфликтни ситуации окончателно ще ни покажат дали се движим в правилната посока.

Днес и до края на седмицата не се препоръчва да се започва нищо важно, вършете само най-спешното и необходимото.

Вечерта в 21.04 ч. две планети антагонисти – Уран – носител на новото и Сатурн – символизиращ стабилността, установените норми и закони са в конфликтен аспект. Влиянието на този аспект ще продължи през цялата година. Неговото послание към нас е да внесем промяна, да дадем шанс на новото, да не се вкопчваме в сигурното, познатото и старото, а да се осмелим да прекрачим прага на бъдещето. Дори да се наложи първоначално да изпитаме дискомфорт или дори страх.

Днес и утре този аспект ще бъде в кулминация. Ако вашият личен хороскоп резонира с тази квадратура (напрегнато взаимодействие) между Сатурн и Уран, то навярно вече сте въвлечени в бурни събития както от личен, така и от служебен характер. И тези събития ще имат и своите дълготрайни последствия. Няма от какво да се страхувате, това, което сега изглежда плашещо и разочароващо, след една година ще се окаже, че е било необходимо и полезно.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.18 ч. – 05.13 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв