17 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес вече Меркурий е ретрограден до 10 март. В този период не е добре да започвате нови неща, защото ще се развиват бавно и затормозено. След време дори може да се откажете от постигнатото, защото ще са се променили условията и изискванията ви.

Понеделник ще е  напрегнат, много работа ще се струпа, дори и от неочаквани посоки. Ще се появят стари ангажименти и недосвършени теми, които сега отново ще се завърнат, но вече с елемент на спешност.  Ще имате усещането, че всичко се движи със силно забавено темпо, когато се нуждаете от нечия бърза реакция.

Не забравяйте, че Меркурий отговаря и за транспорта, защото тръгнете по-рано, защото може да има задръствания и други неуредици по пътя.

В сутрешните часове не влизайте в пререкания, а по обяд не взимайте решения и не давайте обещания.

Пригответе се в следващите двайсетина дни на ретроградността да се справите с всичко, което е залежало и недовършено, да поправите пропуските си и да компенсирате пропуснатото. В това число и в обучението. Сега е добър период да си прегледате старите записки и да си вземете залежали изпити, предайте писмените си работи. Ретроградният Меркурий подпомага процесите на обучение, защото помага човек да навлезе надълбоко в материята.

През следващите дни до 10 март, ретроградният Меркурий ще върне много сюжети от близкото ни и далечно минало. Това може да са теми от ноември  или от март 2019 г. В някой случай дори ще се завърнат теми от преди 6 или 13 години. Всичко това е само с цел да довършим изоставеното, да приключим със старите неща.

ОТ ДНЕС МЕРКУРИЙ ВЕЧЕ Е РЕТРОГРАДЕН!

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв