17 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 8.28 ч. Луната навлиза във Водолей. В дните на този знак се усеща лекота, мислите се насочват към бъдещето, проявява се още по-голям интерес към новите технологии, компютрите и интернет. Хората се привличат от всичко, което е странно, оригинално, нестандартно. Докато Луната е във Водолей, нараства интересът към астрологията и други езотерични науки.

От сутринта до 11 ч. може да се усеща умора и нисък тонус. Обърнете внимание на възрастните хора. Не противоречете на началници. Ако се появят откази или ограничения, изчакайте, това са само временни проявления.

Хубавата част на деня е от 11 до 19 ч. През тези часове ще има благоприятни аспекти, самочувствието ще се повиши, общуването ще е леко и добронамерено.

Рано сутринта в 7 ч. и 4 мин. Сатурн навлиза окончателно във Водолей и остава в този знак до 7 март 2023 г. Наблюдавайте днес в личния си живот какви събития настъпват, какво се случва, какви мисли и чувства имате, какви предложения получавате. Особено ако имате планети намиращи се във Водолей. При всички положения ще има дадени събития. По тях ще се ориентирате и какви ще се следващите три години докато планетата се задържи в този знак. Преминаването на тази планета в нов знак е значимо събитие и то винаги резонира в живота ни и задава нови тенденции.

Ако през последните три години, докато Сатурн беше в Козирог сте полагали големи усили по своята професионална реализация, ако сте били дисциплинирани, структурирани и предани на своята цел и идея, се трябва да се радвате, защото ще дойде заслуженото признание. Вече ще може да се зарадвате на реални резултати.

Сатурн е социална планета, отговаря за закона, реда и структурата в обществото. На всеки три години той сменя своя знак, тогава винаги стават някакви промени в обществения ни живот.

Водолей е знак, който се асоциира с новите идеи, новаторството, освобождението и внезапните промени. Затова Сатурн в този знак, няма да може да прояви изцяло своите твърди и ограничаващи свойства както докато беше до момента в Козирог.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 08.28 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел