17 ДЕКЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни чудесен динамичен ден. Не пропускайте тази възможност в края на годината, за да можете да запуснете в бъдещето своите проекти. Луната все още е в Овен и ще активира добър тонус, инициатива, смелост.

Главната динамика за днес и утре ще се задава от хармоничния аспект на Марс и Плутон, който е точен днес в 8.54 ч. Благодарение на него, ще има силен прилив на енергия, воля за действие и правилно фокусиране на силите. Отлично време за продуктивно действие както в професионалния, така и в личния живот.

Добра възможност за изява се създава на всички, които подемат макар и минимална инициатива. Само не стойте безучастни, потърсете информация, обадете се на хора и институции, наблюдавайте и изучавайте опита на успешните хора и фирми.

Направете поне някаква малка, символична крачка и оставете на Вселената да се включи и да влее своята градивна и благодатна енергия.

За утре правете планове едва след 12 ч., защото до тогава времето няма да е ефективно.

Напомняне: На 18 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 19 декември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  19 декември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта    19 декември    и ще излезете от поста на   20  декември   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!