17 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 8.40 ч. Луната вече е в Лъв, постепенно приближаваме и към новолунието в Лъв, което ще бъде на 19 август.

Понеделник ще бъде позитивен и активен ден, защото има точен съвпад на Меркурий и Слънце в Лъв. Добро време да изявят знания и умения, да се направи реклама на дейностите и способностите. Използвайте всички възможности да придобиете повече популярност и да създадете полезни връзки, ако за вас това е полезно и необходимо.

Единствено трябва да се внимава, да не се проявява прекалено авторитарно поведение, което е характерно за Лъва.

Днес много идеи от близкото минало ще се възродят отново, обмислете ги внимателно и след новолунието на 19 август, може да ги активирате.

В този ден се препоръчва да се прояви максимална активност, защото само така може да привлечете конструктивни предложения, има възможност да разширите своя кръг от полезни и добронамерени партньори и приятели.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв