17 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Все още ще сме под впечатленията и събитията от вчера. Напрегнатият аспект на Меркурий с Уран от вчера ще е създал достатъчно нервно напрежение, което едва след 13 ч. ще започва постепенно да утихва.

Ако са настъпили вече някакви промени и обрати, изобщо не съжалявайте. След време ще видите, че всичко е било за добро. Висшата планета Уран, винаги ни освобождава от старото и ни разчиства пътя за новото и прогреса.

По-хубавата част на деня е след 13 ч.  До обяд внимавайте с преценките, не избързвайте, не поемайте нови отговорности, преди да сте помислили достатъчно.

Каквото можете си свършете днес, за утре много не залагайте, защото Луната ще е почти цял ден без курс.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел