17 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре енергията на пълнолунието ще продължава да се разгръща. В никакъв случай не се отпускайте, непременно бъдете подготвени за всякакви реакции и ситуации.

Напрегнатите ситуации около пълнолунието, ще се задържат, защото от днес Луната навлиза в Скорпион до понеделник включително. Този знак винаги засилва още повече настъпилите нехармонични ситуации и напрежения, и изисква незабавното им решавате.

Бъдете максимално гъвкави, добронамерени и толерантни, за да успокоите отношенията. Вслушайте се в съветите на хората с опит, търсете компромис.

Бъдете внимателни, особено при общуването, защото се сформира съвпад на Меркурий с Уран, който ще е точен утре. Може неволно изказване бързо да предизвика бурни реакции. Хубавото изражение на този аспект е, че се засилва въображението, озаряват ни оригинални мисли и решения.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.