17 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни много динамичен ден. До 18 ч. е ефективното време, през което може да се с предприемат важни стъпки и да се вземат фундаментални решения.

Днес има изобилие от стимулиращи, хармонични аспекти, които много могат да ни помогнат за бъдещи решения. Меркурий, Марс и Юпитер са в хармонични взаимни аспекти, които ни фокусират към целенасочено, активно действие.

Подходящи ще са всички дейности първо свързани с обучение, напредване и развитие в професионален план.

Все още ще сме под силното взаимодействие на напрегнатия аспект на Слънцето с Плутон. Утре очакваме напрегнат аспект и на Меркурий с Плутон. Добрата новина е, че много лесно може да се справите с напрежението предизвикано от Плутон чрез активна дейност. Затова в тези два дни, нищо че са почивни, постарайте се да направите нещо полезно и важно.

Обърнете внимание, че след 18 ч. до края на деня вече времето не е ефективно. Не предприемайте тогава важни стъпки и не провеждайте сериозни разговори, внимателно шофирайте.

За утре не предвиждайте и голямо пазаруване, защото не е добър ден да се харчат много пари.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18.04 ч. – 22.26 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв