17 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес може да се възползвате от хармоничния аспект между светилата. Слънцето и Луната са в позитивен аспект, който ще укрепи имунната система, ще повиши тонуса и настроението.

Денят е подходящ за повече общуване, търсене на информация, обмяна на мисли и нови идеи. В тази динамика може да откриете своето  призвание и ново поприще за реализация.

Потърсете нови приятели и бизнес-партньори, особено подходящо е точно сега установяването на връзките по интернет,

От днес може да сближите позициите с опонентите, да преодолеете различията. Потърсете компромис и в личните отношения, не се сърдете и не се фокусирайте в несъвършенствата на другите, всички ги имат.

Обърнете внимание, че след 17.35 ч. луната вече е без курс до 21.31 ч., избягвайте да водите решаващи разговори и не предприемайте нови инициативи в този период.

Напомняне: На 18 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на  19 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 19 април, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 19 април и ще излезете от поста на 20 април след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  17.35 ч. – 21.31 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв