17 ЯНУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 4.18 ч. сутринта настъпва новолуние в 27°Козирог. Най-силното време за писане на желания е от 4.18 ч. до 8.31 ч., защото тогава все още Луната е в Козирог. След това имаме интервал   08.31 ч. – 10.33 ч. на Луна без курс. Добре е да го избягвате за писане на желания, особено ако усещате, че за вас това е нова техника и ви липсва достатъчно ентусиазъм и напор за действие.

Това новолуние в Козирог е доста важно и решаващо за плановете и действията в бъдеще. То ще ни помогне правилно да се фокусираме в цели и желания.

Много по-ясно и структурирано ще се виждат предстоящите перспективи, амбицията се засилва, започва сериозно изкачване на социалната стълба, ще се улесни комуникацията с държавни структури, авторитетни и доказани личности.

Активизират се процесите по бизнес и кариера. От вас се иска само правилно да се прицелите и да спазвате концентрация и дисциплина.

Важно уточнение: за хора, които достатъчно дълго се занимават с духовни практики, които са мотивирани и имат достатъчно силна мотивация, могат да пишат желания и на Луна без курс, проверено е, действа.

Повече за новолуние в Козирог прочетете ТУК

Ако не сте все още запознати с процедурата писане на желания прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 08:31-10:33 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!