16 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 12.37 ч. денят няма да е продуктивен, трудно ще се изпълнява планираното и обещаното. След този час Луната вече навлиза в Телец, но до 15 ч. ще е активен напрегнат аспект със Сатурн, който все още ще задържа дейностите за деня. Може да се чувствате уморени и демотивирани.

По-активната и хармонична част от деня започва едва след 15.30 ч.

Напомням, че от четвъртък – 18 юни до 12 юли Меркурий ще бъде ретрограден. Затова ако имате възможност свършете се този следобед и утре нещата, които не искате да се бавят и отлагат повече.

Намираме се в специфичен период между двете затъмнения (т.нар. „коридор на затъмненията“), лунното беше на 5 юни, слънчевото ще бъде на 21 юни в неделя.

Сигурно вече сте забелязали как настроенията, мислите и събитията имат силно подчертан емоционален и кармичен отпечатък. Това е и време на осъзнаване и пренареждане на приоритетите.

Още едно затъмнение ни очаква това лято, то ще бъде на 5 юли, така че, този трансформационен и наситен със събития период ще продължи и от 21 юни до 5 юли.

Който може днес е добре поне половин час да спазва Екадаши, това е духовен пост, който доста ще облекчи психиката и тялото. Повече за Екадаши, които са днес или ако не успеете, може да го спазите и утре, може да прочетете ТУК.

Напомняне: На 16 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  17 юни . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   17 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   17 юни и ще излезете от поста на   18 юни   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 12.37 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел