16 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 8.20 ч. Луната навлиза в Близнаци. Намираме се под въздействието на интелектуалната въздушна стихия.

Днес и утре са отлични дни за обучение, преговори, срещи и контакти.

За оформяне на документи и приключване на договори.

Не трябва да се забравя за сериозните две опозиции на Слънцето с Юпитер и Плутон, които дават окраска до края на седмицата.

Внимателно трябва да се подхожда в инвестиции и покупки, защото може да се стигне до много големи харчове, които няма да  оправдаят очакванията, с които са направени.

Но времето е добро да се погрижите за всякакви финансови, правни и имотни въпроси, особено свързани със семейството и рода. Сложете в ред своите документи и проследявайте на кого гласувате доверие и възлагате да се грижи за собствеността ви.

Утре също ни очаква хармоничен и продуктивен ден, затова може да си направите планове.

Само напомням, че Луната вече силно намалява, на 20 юли очакваме новолуние в Рак, затова до тогава времето вече е подходящо само за завършване на започнати вече инициативи.

Оставете новите начинания за след 20 юли, за да се развиват успешно.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  06.22 ч. – 08.20 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

Напомняне: На 16 юли е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 17 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 17 юли, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 17 юли и ще излезете от поста на   18  юли след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел