16 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни много наситен и динамичен ден.

Още от днес започваме да усещаме влиянието на пълнолунието и лунното затъмнение, което ще бъде тази нощ, на 16-ти срещу 17 юли в 00.32 ч. ще е затъмнението в 24° 04′ Козирог, а точната фаза на пълнолунието в 00.39 ч.

Подгответе се отново темите за децата, родителите, възрастните, семейството и рода да са водещи.  Избягвайте манипулативното поведение, което днес и утре ще е водещо в повечето ситуации. Старайте се да не се въвеждате в конфронтации и ненужни битки.

По-трудната част на деня ще бъде до 11 ч., погрижете се за здравето си и не допускайте да ви пребори негативността.

Наблюдавайте събитията и постъпващата информация от 10.30 до 11.30 ч., тя ще бъде много знакова за следващите седмици.

Следобяд напрежението ще нараства, наближава пълнолунието. Отложете срещи и разговори, преди затъмнение не е добре да се започва нищо ново, защото съзнанието ни е замъглено.

Не си правете планове  и важни  срещи  за утре до 12.30 ч., защото Луната ще е без курс, и ще бъдем под силното въздействие на лунното затъмнение.

ЛУННА ДИЕТА!!! ЛУННА ДИЕТА!!!

Започваме лунната диета от 16 юли след 12 ч. на обяд до 12 ч. на обяд  на 17 юли.

За по-издръжливите се препоръчва диетата да продължи поне до 18 ч. на 17 юли. Повече за лунната диета прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв