16 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е все още във Везни и още повече ни фокусира вниманието върху отношенията и любовта.

В ранните сутрешни часове не трябва да се противопоставяте, не влизайте в конфликти, защото дълго след това няма да може да възстановите баланса. Следете за знаци, постъпила информация или изказвания, които ще ви насочат в правилната посока.

Венера и Уран са в хармоничен аспект, който ще допринесе за бързо установяване на контакти, както и почти моментално ще възникват симпатии.

Веднага откликвайте на нови предложения, защото може да възникнат неочаквани нови финансови възможности.

Запазете максимално чувството си за мярка в часовете от 10.30 ч. до 12 ч. не залитайте в обещания, внимателно харчете парите си.

Вечерта в 20.32 ч. Меркурий навлиза във Водолей до 3 февруари.  В този период ще нарасне абстрактното и нестандартно мислене, интуицията и телепатията. Остроумието е забележително, засилва се желанието за свобода и независимост особено в интелектуалната и творческа сфера. Засилват се математическите способности, хората стават любезни, но и хладно приветливи, повече се дистанцират при общуване.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв