16 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Близнаци, аспектите й от сутринта до 17 ч. са хармонични и това ще предостави благоприятна почва за ежедневните задачи и рутинни дейности.

Главният аспект за деня е конфликтен – квадратура между Марс и Венера. Това предвещава напрегнати отношения, проблеми в общуването между мъжете и жените. Вероятни са спорове, недоразумения, обиди, разочарования в любовта.

Има опасност и от финансови загуби поради различия във вижданията между приятели и партньори.  Този аспект носи доста разочарования, затова ако вече и без друго си имате напрежения и трудности, днес много внимавайте да не ги задълбочите.

В творческата работа може да се появи напрежение, необходимост от отстояване на позициите и борба за доказване на възможностите и даденостите.

Този аспект може да засегне и темите за работа, здраве, обучение и делови пътувания.

Влиянието на този аспект ще продължи до19-ти септември.

Вечерта след 20 ч. до ранната утрин на 17-ти домашната, семейна и интимна атмосфера може да се окаже доста нехармонична и силно конфликтна. Избягвайте срещи и романтични вечери, защото може да се окажат доста разочароващи, особено за нови връзки.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.